Kringloophoppen in Beverwijk

Mijn moeder vroeg een poos geleden of ik even eruit zou willen. Ik heb een vrij rare tijd achter de rug zoals jullie hebben kunnen lezen. Het leek haar gezellig om even langs een kringloop te hoppen zoals ik wel eens doe. Zo gezegd, zo gedaan en op een zaterdag reden wij als eerste richting Noppes.

We zouden graag “De groene ezel” te Heemskerk bezocht hebben waar wij beide nog nooit zijn geweest maar die was helaas dicht.

Uiteindelijk zijn we even in Noppes geweest en ik ben prima geslaagd maar we vertrokken omdat we het te druk vonden. Wij droegen mondkapjes en ontsmette onze mandjes maar om ons heen liepen diverse mensen zonder mondkapjes of zonder mandjes. Het leek daardoor snel drukker te worden. Uiteindelijk voelden wij ons niet prettig en zijn wij vertrokken. Toen we het aangaven bij de kassa werd ons verteld dat ze er zelf ook niet blij mee waren en dat vanaf maandag de regels zouden veranderen en strikter zouden worden.

Maar wat heb ik uiteindelijk gehaald bij Noppes?

Ken je dat moment dat je iets ziet wat zo lelijk is dat je het mooi vindt?

Voila. Volgens mij is het een vaasje.

Oh en ja, ik heb mijn standaard niet gestoft. I am disgusting. En lui. Ik heb niet de behoefte gehad om de standaard af te stoffen en de foto’s opnieuw te maken.

Verder haalde ik deze stolp/vaas creatie, waarin ik weer andere vaasjes en kaarsjes wil zetten. Hij is namelijk vrij groot.

Ik vond deze twee kristallen vaasjes die voldeden aan mijn criteria en een waxinelichthouder die er tof bij staat.

Vervolgens had ik onwijze zin in een milkshake en alsof het zo moest zijn zag ik zes schattige glazen die hier perfect voor zouden zijn. Hup, zo mijn mandje in.

Ik zeg niet dat ik bak maar ik heb eerder aangeven dat ik dit wel wil gaan doen uiteindelijk. Deze zifter voor poedersuiker vond ik leuk.

Verder vond ik nog een mooie Chino en overhemd voor Ro, alleen heb ik die niet op de foto gezet.

Zoals we kunnen zien had ik een soort glaswerk moment.

We hebben een milkshake gehaald om onze behoefte te bevredigen en vervolgens besloten we nog even langs “De Wijcker kringloop” te rijden.

Hier zag ik direct een prullenbak met deksel. Het klinkt stom maar mijn deksel is een tijd geleden gesneuveld en zonder deksel is het toch niet helemaal, zeker met poes en co. Voor € 5 ging hij mee.

Voor de Doerak kocht ik voor € 3,50 een sieraden kistje van metaal en blauw fluweel van binnen.

Een porseleinen meet/gietbeker? Ik begreep dat ik hier ook bijvoorbeeld melk of andere producten mee kan opwarmen op het vuur. Ik ben eerder blij dat hierin naast milliliters ook de Amerikaanse maten in staan zoals een cup.

Verder heb ik het totaal niet nodig maar dit blauw/paars geglazuurde bakje moest gewoon mee.

Ach we kennen het wel. Stuff we do not need but need.

Helaas heb ik niet gevonden waar ik echt naar zoek. Stuff die ik wel nodig heb in mijn leven. Douwe Egbert Senseo kopjes van bepaalde collecties zijn namelijk mijn zwak. Laatst zijn er twee kapot gegaan van oudere collecties dus ik ben mijzelf suf aan het zoeken naar kopjes van DE. Ze hadden een prachtige rijksmuseum collectie waar ik er nog maar 1 van bezit. De Zaanse huisjes collectie heb ik er nog maar 1 van. It is sad. I am sad.

4+

11 gedachten over “Kringloophoppen in Beverwijk”

 1. Love de milkshakeglazen! De kringloop hier in Naarden heeft trouwens ook hele mooie spullen en mondkapjes zijn verplicht, mandjes worden ontsmet en er is een aparte ingang en max aantal mensen in de winkel! Zeker een aanrader!

  Ps: die zifter is ook voor bloem, krijg je geen klontjes in je beslag/deeg

  0
  1. Noice!
   ok ok, ik ben nog nooit in Naarden naar le kringloop geweest dus die gaat gewoon ergens op het lijstje.
   Moet ik dan voor het bakken ook alle bloem eerst ziften? LUISTER…..das heftig.

   0
 2. Excellent post. I used to be checking continuously this
  blog and I’m impressed! Very useful information specifically the remaining part 🙂 I handle such information a lot.
  I was looking for this certain information for a
  long time. Thank you and best of luck.

  0
 3. Pretty section of content. I just stumbled upon your blog and
  in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts.
  Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement
  you access consistently rapidly.

  0
 4. I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
  It’s pretty worth enough for me. In my view,
  if all website owners and bloggers made good content
  as you did, the internet will be much more
  useful than ever before.

  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *