Sock&Sock Review

Wie is er gek op sokken? ME! De mensen die mij al wat langer volgen weten ondertussen af van mijn “sokken tik”. Wat trouwens grappig is omdat ik het liefste jurkjes draag met… maillots. Als in, geen sokken. Gelukkig heb ik genoeg momenten waarop mijn voeten gehuld zijn in kleurig, fleurig en mooi textiel.

Ik bezit bizar veel sokken en ben ik dol op de “mismatched” stijl sokken. Ik word hier enorm vrolijk van. Twee verschillende sokken is echt mijn ding. Geef mij printjes, geef mij kleur, ik wil het allemaal. Het leukst vind ik persoonlijk twee verschillende sokken die toch stiekem bij elkaar passen op een andere manier. Net zoals bij je wenkbrauwen, zusjes maar geen tweelingen. (Ja dat is een makeup referentie, vrouwen zullen deze snappen.)

Waar het op neer komt, ik draag graag sokken waar ik vrolijk van wordt. En iedere voet heeft behoefte een eigen stijl sok. Ook ben ik kritisch. Ik heb een beroep in de zorg waarbij ik veel loop, mijn voetjes verdienen het beste. Ik ben dus altijd op zoek naar goede sokken.

Waar ik het vandaag eigenlijk over wil hebben is Sock&Sock.

Dus ik zat op Instagram lekker rond te snuffelen zoals iedere millenial met teveel tijd tegenwoordig en kwam fantastische sokken tegen. Met eendjes. Dat zegt al genoeg. Dus ik klik op die foto want wederom….sokken met eendjes erop.

Blijkt het een maandelijks sokken abonnement te zijn. Ok,ok.

Nederlands bedrijf. Kewl, kewl.
7,95 per maand. Acceptabel.
Nieuw apart ontworpen design iedere maand. Noice…
Werken samen met een zorginstantie. Zo,zo.
Vorige designs vind ik eigenlijk wel tof. FINE.

Ja….ik wilde het gewoon proberen. Ik heb ook al diverse paren sokken van het merk “happy Socks” liggen en die zijn ook fantastisch leuk met printjes, goede kwaliteit en die zijn iets duurder dus; Bien, gimme socks. Dit meisje sluit vrolijk haar sokken abonnement af.

Dan weet je trouwens dat je op een bepaald punt in je leven zit. Ik weet niet of dit een dertig plus ding is. Het moment dat je echt oprecht enthousiast wordt van een sokken abonnement. Ik zit op dat punt.

Eind van de maand en PLOF. Daar zijn ze dan.

Mag ik even aangeven dat ik echt oprecht onder de indruk ben van de styling. Hoe dit allemaal in elkaar steekt.

Een kleine verpakking met duidelijk groot logo. VAN EEN EEND! Ja dat moest even in hoofdletters want….eend. Vervolgens krijg je een briefje erbij met de naam van het design en wat ze deze maand voor een leuke dingetjes erbij bedacht hebben. Simpel en doeltreffend.

Belangrijker zijn gewoon het paar sokken zelf. Ze zijn…zacht. Echt zacht.

Ik denk dat je het nog niet helemaal begrijpt. Ze zijn zo zacht dat ik meer sokken wil dragen. ALS IN ZACHT. Zachter dan mijn favoriete merk Happy socks. Ik heb hier thuis al mensen de sokken gewoon laten aanpassen om te voelen hoe zacht ze zijn.

Kwalitatief zijn ze heel goed gemaakt. Ze zijn stevig, blijven mooi in de was en ik vind het logo in de sokken zelf verwerken een mooi detail. Het logo is er erin genaaid, niet de naam maar puur het eendjes logo. Dat is een touch die ik waardeer. Bij Happy socks was je het merknaampje er op een bepaald moment vanaf.

Ik ben dus oprecht enthousiast over dit abonnement. Je krijgt absoluut waar voor je geld. Alleen is er een “maar” Een hele grote “maar” Een MAAR in hoofdletters. Een maar die ervoor zorgt dat dit abonnement voor mij niet werkt.

Ik pas ze niet. Ik heb maat 37/38 in sokken en deze zijn echt te groot. Ik kan ze optrekken maar alsnog zakken ze af tijdens het lopen. Mijn vriendin past ze (maat 40), mijn partner (maat 43) past ze. Ik kan er lekker in hangen maar echt lopen werkt niet als de hiel van de sok hoog op mijn enkel zit.

Als mijn hiel goed zit dan heb ik een flapje bij mijn tenen.
Zitten mijn tenen goed dan zit mijn hiel patch op mijn enkel.
En ja, ik heb inderdaad een hoge wreef.

Ze hebben alleen maar de optie tot 1 algemene maat en voor mij is deze te groot. Met 4 maanden ga ik dus met pijn in mijn ziel dit abonnement stop zetten. Ik heb nu 3 paar toffe sokken, ik kan er zelf alleen niet heel veel mee nu. Ik draag ze dus thuis als “hang sok” Ik wil ,eigenwijs als ik ben, nog de december sokken en dan is het klaar voor mij.

Je kunt trouwens wel direct af je abonnement af als je wilt. Ze hebben een optie dat als je ze niet past je dit kunt aangeven en dan krijg je direct je geld terug. Ik ben gewoon enorm eigenwijs en wilde ze werkend proberen te maken. Helaas levert het meer gedoe op omdat ik ze telkens moet ophijsen.

Dus heb je een leuke maat voet vanaf 39 a 40 denk ik zo. Zou ik ze echt eens aanraden. VOEL gewoon eens hoe zacht. Ze hebben een tevredenheid garantie dus ben je niet blij met de sokken is er geen man overboord, stuur je ze een mailtje en komt alles goed.

Deze maand heb ik de “Bij”sok gehad en KIJK HOE LEUK! Dit zijn tot nu toe het leukste paar die ik heb mogen ontvangen.

Mocht je een paar sokken leuk vinden die in een eerdere maand voorbij zijn gekomen, dan kun deze los kopen in hun webshop. Dan betaal je alleen de gemiddelde Happy Sock prijs van 10 euro.

Mijn voetjes gaan gewoon hopen dat er een moment komt dat ze ook wat kleinere maten gaan aanbieden. Dan doe ik wel mee met de kindermaten.

Met andere woorden; lieve Sock&Sock…&co kunnen jullie de mensen die niet op zulke grote voet leven ook tegemoet komen? (see what I did there?)

57 gedachten over “Sock&Sock Review”

 1. Super leuke review! Inmiddels hebben we je verzoek ingewilligd en komen we ook kleinere voetjes tegemoet:)

  Ah, en de prijs is ook iets verlaagd, dus we komen mensen die niet op grote voet leven letterlijk tegemoet! 😛

  Groetjes,
  Sock & Sock

 2. Pingback: Alzheimer sokken |
 3. I’m really impressed along with your writing talents and also with the structure for your
  weblog. Is that this a paid subject or did you modify it yourself?
  Either way keep up the excellent quality writing, it is uncommon to peer
  a great blog like this one these days.. 0mniartist asmr

 4. I’m not sure exactly why but this site is loading extremely
  slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end?

  I’ll check back later on and see if the problem still exists.
  0mniartist asmr

 5. Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for?
  you made blogging look easy. The overall look of your site is great,
  let alone the content! asmr 0mniartist

 6. Amazing things here. I’m very glad to see your post. Thanks so much and I am having
  a look ahead to touch you. Will you please drop
  me a e-mail?

 7. I’ve been surfing on-line greater than 3 hours nowadays, but I never discovered any
  fascinating article like yours. It is lovely price enough
  for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made
  just right content material as you probably did, the net will likely be a lot more helpful than ever before.

 8. Hi there to every , because I am actually eager of reading this web site’s post to be updated daily.
  It includes pleasant information.

 9. Ahaa, its good discussion on the topic of this post
  at this place at this blog, I have read all that, so now me also commenting at this place.

 10. What’s up to every single one, it’s actually a nice
  for me to go to see this web page, it consists of useful Information.

 11. Fantastic website. Lots of useful information here.
  I’m sending it to some pals ans also sharing in delicious.
  And obviously, thank you in your sweat!

 12. scoliosis
  Hurrah! At last I got a web site from where I can in fact
  take valuable information regarding my study and knowledge.

  scoliosis

 13. scoliosis
  When someone writes an piece of writing he/she keeps the image of a user in his/her brain that how a user can know it.
  Therefore that’s why this piece of writing is outstdanding.
  Thanks! scoliosis

 14. dating sites
  Hi there! This blog post couldn’t be written any better!
  Looking through this article reminds me of my previous roommate!
  He continually kept preaching about this. I most certainly
  will forward this article to him. Fairly certain he will have a very good read.
  I appreciate you for sharing! free dating sites

 15. you’re actually a good webmaster. The website loading
  pace is amazing. It kind of feels that you’re doing any unique trick.
  Moreover, The contents are masterwork. you’ve done a fantastic job on this matter!

 16. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good.
  I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are
  not already 😉 Cheers!

Reacties zijn gesloten.