16. Meneer Dagbesteding #2

We hadden een leuke eerste date en belde mij de zondag erop direct op. Hij zei dat hij even brutaal wilde zijn. Hij wist van mijn casual daten af en meldde dat hij dan gewoon voor de vijf dates wilde gaan en of ik vrijdag tijd had voor de tweede.

Wat ik zeer aantrekkelijk vind is dat deze man interesse toont in mij als persoon  Net als dat hij nu mijn casual dating terug koppelde. Als ik meerdere dates nodig zou hebben voordat ik exclusief ga dan wilde hij daar ook vol in mee gaan.

Hij vroeg of ik vrijdagavond tijd zou hebben omdat hij mij graag weer wilde zien. Ik vertelde dat ik op vrijdagavond beschikbaar zou zijn en als hij een leuk idee had ik van de partij was.

Uiteindelijk besloten wij af te spreken op Haarlem centraal en daar naar Purple Pool te gaan. Daar aangekomen gaf hij mij een presentje. Hij gaf mij twee flesjes “Blind Pig Cider” Hiermee kwam ik in aanraking door Bart in Alkmaar, alleen ik kon ze zelf niet halen. Ze schijnen bij de AH te koop te zijn maar ik heb ze nooit gezien. Niet hier bij ons in ieder geval. Hij wist hier vanaf en toevallig is het cafe waar ik deze destijds dronk de stamkroeg van deze Meneer. Het is een lief gebaar dat hij deze informatie heeft opgeslagen en hier iets mee besloot te doen.

Tijdens het poolen babbelde we over het leven, haakte hij nog even in op Casual daten, over hoe mijn vrienden hierin stonden en of hij al wat punten had gehaald. Toen ik Bart een foto stuurde van de flesjes cider als cadeau riep hij “Nice, marry that man” Waarop deze Meneer grapte dat ik misschien moest luisteren naar mijn maatje.

Na het poolen besloten we te gaan darten en vanaf hier werd het een wilde rit, de avond ging van nul naar honderd in een uur.

Hij had dit nog nooit gedaan dus besloot ik het hem te leren. Na een potje ging ik even naar het toilet en toen ik terug kwam zat hij met twee bier. Ik dacht eigenlijk dat wij klaar waren maar toen ik weg was had iemand aan hem gevraagd of wij op date waren. Toen hij dit beaamde kreeg hij van deze man twee bier met de mededeling “Dat is een heel leuk meisje, wees lief voor haar en ik geef jullie een biertje” Hier hebben wij enorm om gelachen en ik wilde deze man bedanken maar hij was al naar huis gegaan.

We besloten toch nog een potje te darten. Nu moet je weten dat deze man sociaal heel sterk is.  Hij babbelde net als ik met iedereen en binnen no-time stonden wij uiteindelijk spelletjes te gooien met vreemden. Darters zijn vrij sociale wezens, zeker met bier erbij. De groep breide zich snel uit tot een man of 12. Waarin iedereen sociaal met elkaar bezig was.

Snel had iedereen door vanwege zijn babbels dat wij op date 2 waren en dat hij concurrentie had. We werden beide apart ook uitgehoord. Dit werkte in zijn voor- en nadeel. Het nadeel is dat drie mannen probeerde hun nummer aan mij te geven. Immers had hij verteld dat ik nog rustig aan het rond daten was en deze mannen hoorde alleen maar “Linda is vrijgezel” Ik heb deze nummers niet aangenomen mocht je dit afvragen. Ik vind het allemaal even best. Deze meneer moest hier erg om lachen en vond het allemaal zeer vermakelijk. Het voordeel is dat ik ook door een aantal werd aangesproken (mannen en een vrouw) en dat ze vonden dat deze Meneer absoluut date 3 verdiende. Dat we leuk bij elkaar stonden.

Na een bepaald punt was het zo laat dat ik klaar was om naar huis te gaan. Meneer had al lang zijn aansluiting gemist maar ik had hem al gemeld dat hij prima mocht blijven slapen. We liepen naar de nachtbus nadat ik hem een aantal keer moest overhalen dat een taxi teveel van het goede was. Deze man wilde geen geld van mij aannemen maar hij had al de hele avond betaald en ook drank voor anderen betaald. Dit ging heen en weer maar ik weet dat het geen goedkoop avondje uit was voor hem. Ik mocht hier van hem niets over zeggen verder. Hij vond het een fantastische avond en alles was het waard geweest immers “Hebben we beide een leuke avond uit en Linda zo vrolijk in haar element rond zien huppelen was onbetaalbaar”
I know, deze man heeft een romantische kant en meldt dit soort dingen ook.
Thuis aangekomen waren wij beide wel klaar.

De volgende dag waren wij beide kapot en heb ik hem nogmaals bedankt voor de avond. Na lastig uit bed komen een stevig hapje heb ik hem terug gezet op het OV en hoopte hij mij snel weer te mogen zien.

Date drie?

9 gedachten over “16. Meneer Dagbesteding #2”

 1. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get
  four e-mails with the same comment. Is there any way you
  can remove people from that service? Thanks!

 2. Instagram için fenomen olmanın en önemlisi hesabınızı yükseltmenin bir kaç püf noktası ;

  Türkiye de genel de en fazla kullanılan Instagram ve facebook gibi sosyalmedya uygulamaları,
  Milyarlarca kullanıcıya sahip bir kitleden oluşuyor Durum böyle olunca birçok kişi
  Instagram’da nasıl fenomen olunur? Fenoemenler ayda ne
  kadar kazanırlar gibi sorular akla gelmekte. Instagram yada facebook
  gibi mercalarda fenomen olarak çok miktarda gelir eldebelirsiniz, tabi ki bu hemen olacak iş değildir, özellikle bazı kişiler biraz aceleci olmaktadır, fakat bu kadar kolay olsa idi herkes fenomen olabilirdi.

  Takipçi satın alarak sadece takipçi sayınızı artırmak ile
  kalmaz, aynı zamanda etkileşiminizi de sürekli olarak artırabilirsiniz.
  Daha fazla takipçi, daha fazla beğeni
  demek, beğeni yada takipçi için Bu anlamda en kolay başvurabileceğiniz çözüm Instagram gerçek takipçi satın al hizmetleridir.
  Genelde iyi bir profile sahip olmak için TÜRK takipçi talep etmenizi önermekteyiz.

  Fenomen olmak için gerekenlerden bahsedecek olursak ;
  Instagram, her geçen gün daha da popüler bir platform olmaya
  devam ediyor. Büyük bir kullanıcı kitlesine
  sahip olan Instagram’da popüler olan bir
  kişi büyük gelirler kazanabiliyor. Durum böyle olunca
  birçok kişi Instagram’da fenoman olmanın yollarını araştırıyor.
  Instagram’da fenomen olmak için yapmanız gerekenler ise şunlardan oluşuyor:

  Takipçi Alarak Sayınızı yükseltin
  Instagram hesabınızı geliştirerek daha fazla
  kullanıcıya ulaşabilirsiniz. Bu aşamada,
  ilk olarak akılda kalıcı ve basit bir kullanıcı adı seçmek sizin için daha faydalı olacaktır.

  Aynı zamanda, seçeceğiniz kullanıcı adı içerikleriniz ile ilgili olursa daha akılda
  kalıcı olur. Dikkat çekici ve özgün bir profil fotoğrafı kullanmak da kullanıcıların ilgisini çekecektir.
  Ayrıca takipçileriniz ile aranızda iyi bir bağ oluşmasını sağlayacaktır.
  yani bu durumda trendlere çıkan paylaşımları
  takip ederek etiket yapmalısınız.

  Kendiniz olun başkalarını taklit etmeyin

  Instagram’da takipçi rakamnızı artırmanın ve yeni kullanıcılara ulaşmanın yolları arasında en önemli olan madde ise özgün olmaktır.
  Başka hesapları ve kişileri yansılamak etmeniz halinde kullananlarınız için kötü
  bir görüntü çizmeniz kaçınılmaz olacaktır.

  bu aşamada, paylaşmış olduğunız içerikler, fotoğraflar hesabınızın i·lişkiı ile ahenkli olmalıdır.

  Özgün içerik üretme mevzusunda kendi temanız ile
  alakalı içerik paylaşan öteki kullanıcıları takip edip ilham
  alabilirsiniz. bu noktada, onlar ile fikir alışverişi yapabilir ve gelişmeniz konusunda katkı alabilirsiniz.
  ek olarak, öteki hesaplar ile yapacağınız etkileşimler sonucunda hesabınızın da takipçi saysıcaklıknı artırabilirsiniz.

  https://www.takip2018.com/

Reacties zijn gesloten.