8. Meneer de klimgeit

Dit is wederom zo een verhaal die goed was, mooi had kunnen zijn maar soms kom je iemand tegen op het verkeerde moment.

Deze man was trouwens wederom West Fries want daar heb ik een neusje voor.  Hij had als hobby klimmen en was niet zo bezig met gamen of geeky stuff. Een compleet andere wereld.

Hij kwam uit een zeer lange relatie, zat in het proces van scheiden en had twee jonge kinderen.

We spraken via de app en hij liet mij enorm lachen . Toen hij aankwam na zijn verhaal (oa dat ik het eerste meisje was met wie hij wat af wilde spreken na zijn huwelijk)  met “Je bent nog steeds niet weggerend, dus dan verwacht ik je bij de bowlingbaan om half 9” had ik een glimlach op mijn gezicht. Ik houd wel van een assertieve man.   Ik was dan ook hartstikke game.

We hebben gepraat en behoorlijk veel gelachen. Het bowlen ging voor mij doen best goed, we wonnen zelfs lollies. Daarnaast deed deze man iets wat ik zeer aantrekkelijk vind, iets wat hij zelf niet eens doorheeft. Hij gaf mij het gevoel dat hij trots was om met mij op date te zijn.  Na het bowlen toen ik mijn laarzen aan had getrokken en mijn tas oppakte, pakte hij direct mijn bowling schoenen op om die voor mij terug te brengen. Heel galant 

We kwamen een vriend van hem tegen op de bowlingbaan. Deze vriend vroeg aan hem of hij op date was en zijn antwoord was gewoon “Ja”. Vervolgens in plaats van zich snel met een “we spreken snel” uit de voeten te maken (wat ik kan begrijpen op een eerste date) riep hij mij en stelde mij voor aan zijn vriend en maakte een praatje over het bowlen waarin hij mij betrok. 

Hierna besloten we nog wat te drinken en omdat ik het leuk vind tijdens het drinken een activiteit te doen, stelde ik het Spellenhuis voor. Jenga en bier is mijn gouden combinatie. Dit is iets wat je vaker zult lezen trouwens omdat ik dat echt een leuk date idee vind.  Toen deze sloot om 12 uur, bracht hij mij naar huis en onderweg zaten we beide nog vol verhalen.

Kortom er was een klik en we hadden het gezellig. 

Nadat hij mij thuis had afgezet bedankte ik hem voor de leuke avond en ging hij weer richting huis. We hebben nog een aantal dagen gepraat tussen de feestdagen door en er stond een tweede date op de planning.

Vervolgens werd het weer een stuk stiller en kreeg ik het bekende onderbuikgevoel. Er zat iets niet goed. Ik kon mijn vinger er nog niet opleggen maar meestal openbaart het zich vanzelf wel.

Ik kreeg een vaag berichtje en vroeg of hij toevallig wilde bellen, dat dit wat duidelijker zou zijn. Toen kwam het hoge woord eruit. Hij kon nog niet daten. 

Het was allemaal te vers en hij was er niet aan toe. Hij moest aan zichzelf werken. Hij had het enorm naar zijn zin gehad en dat heeft hem aan het denken gezet. Toen kwamen de feestdagen eroverheen en die waren zwaarder dan hij had verwacht.

Dit waardeerde ik enorm. Ik snap namelijk waar hij doorheen ging. Ik ben er ook doorheen gegaan. “De eerste keren” zonder je partner die er altijd was. Dat zijn lastige bezinningsmomenten waarin je jezelf leert kennen.

Voordat ik Jelle leerde kennen heb ik een aantal weken gedate met een man die net uit een huwelijk kwam van 10 jaar. Na die weken inclusief zelfs een weekend Gent, kwam ik erachter dat ik puur een “rebound” moment was voor die man. Dat heeft mij destijds pijn gedaan. Dat is een verhaal wat ik verder voor mijzelf houd.

Het is wel een reden dat ik al eerder huiverig riep tegen deze man; “Ik ben toch niet je eerste date na al die lange relatie?”

Dus een man die erkent nog niet klaar te zijn, naar zichzelf kijkt en hiermee zenuwachtig aan komt zetten heeft een goed hart.

We hebben hier lang over gepraat hij vroeg aarzelend of ik zijn nummer zou verwijderen. Ik vertelde hem dat zodra hij dacht er klaar voor te zijn hij mij altijd een berichtje kon sturen. Mocht ik op dat moment geen relatie hebben zou ik graag nog eens met hem afspreken als hij er aan toe is, niet eerder.

Uiteraard vond ik het niet leuk. Deze man is aardig, laat mij lachen en we hebben duidelijk een klik. Alleen als iemand er niet aan toe is dan moet je die persoon ruimte geven. Iemand moet gelukkig zijn met zichzelf voor dat iemand zich kan geven aan een ander. Je kunt niet schenken uit een lege kan.

Hij stond nu niet voor open voor daten en wilde eerlijk zijn hierin. Liever een echte kans als hij er wel aan toe zou zijn dan iemand gebruiken of iets verpesten door een verkeerde mindset.

Dit is eerlijk. Dit is duidelijk. Goede mannen bestaan dus wel.

Dat geeft mij hoop. Ik weet hoe lang het kan duren voordat iemand echt over zo een lange relatie is. Ik ga dan ook niet zitten wachten op iets wat misschien niet komt. Ik wens deze man al het geluk toe van de wereld. Hij is oprecht een goed mens.  Hij weet mij te vinden als hij er aantoe is.

Next…

 Een man moet klaar zijn om in een nieuwe relatie te stappen. 

0

45 gedachten over “8. Meneer de klimgeit”

 1. Hey there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my good old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!|

  0
 2. naturally like your website but you have to check the spelling on quite a few of your posts.
  Several of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to inform the reality then again I will
  definitely come again again.

  0
 3. We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You have done an impressive job and our entire community will be thankful to you.|

  0
 4. I think this is one of the most important info for me. And i am glad reading your article. But wanna remark on few general things, The site style is great, the articles is really excellent : D. Good job, cheers|

  0
 5. Excellent goods by you, man. I actually have consider your
  stuff before and you’re just too excellent.
  I really like what you’ve received here, certainly like what you’re stating and the method by which in which you say it.
  You will be making it entertaining and you continue to look
  after to stay it smart. I are unable to wait to learn much more on your part.
  This is actually a tremendous website.

  My site :: IanFSpringle

  0
 6. I’m not sure exactly why but this website is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.|

  0
 7. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and all. But just imagine if you added some great graphics or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and video clips, this website could certainly be one of the very best in its niche. Good blog!|

  0
 8. May I simply say what a relief to find someone that actually knows what they are discussing on the net. You certainly know how to bring an issue to light and make it important. More and more people really need to read this and understand this side of your story. I was surprised that you aren’t more popular given that you surely possess the gift.|

  0
 9. We’re a gaggle of volunteers and opening a brand new scheme in our community. Your website offered us with helpful info to work on. You have performed a formidable activity and our entire community might be thankful to you.|

  0
 10. Usually I don’t learn article on blogs, however I would like to say that this write-up very forced me to check out and do it! Your writing taste has been amazed me. Thanks, quite great post.|

  0
 11. Hi there this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!|

  0
 12. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this site. I really hope to check out the same high-grade blog posts by you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my very own blog now ;)|

  0
 13. Aw, this was an incredibly nice post. Taking the
  time and actual effort to make a top notch article… but what
  can I say… I hesitate a whole lot and never seem to get anything done.

  0
 14. Appreciating the hard work you put into your site and detailed information you offer. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed information. Fantastic read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.|

  0
 15. Greetings from Colorado! I’m bored to tears at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break. I enjoy the knowledge you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m shocked at how quick your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, superb blog!|

  0
 16. Wow that was odd. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted to say great blog!|

  0
 17. This is the perfect website for everyone who really wants to understand this topic. You know so much its almost tough to argue with you (not that I really would want to…HaHa). You definitely put a new spin on a topic that has been discussed for decades. Excellent stuff, just wonderful!|

  0
 18. I’m pretty pleased to uncover this great site. I need to to thank you for your time due to this fantastic read!! I definitely enjoyed every little bit of it and I have you book marked to see new information on your web site.|

  0
 19. hello!,I like your writing so so much! proportion we be in contact more about your article on AOL? I require an expert on this area to resolve my problem. May be that’s you! Having a look ahead to peer you. |

  0
 20. of course like your website however you need to take a look at the spelling on quite a few of your posts.
  Several of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to tell the reality nevertheless I will certainly
  come again again.

  0
 21. Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Thank you|

  0
 22. Hello! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using
  for this site? I’m getting tired of WordPress because I’ve had problems with
  hackers and I’m looking at alternatives for another platform.
  I would be awesome if you could point me in the
  direction of a good platform.

  Here is my website – best delta 8 thc

  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *